Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,

...
Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,
Коментари Харесай

Зеленски след превземането на Запорожката АЕЦ: Гръмне ли, това ще е краят на Европа


Президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога прикани този петък Европа " към този момент да се разсъни " пред опасността от " нуклеарен тероризъм "  на Русия, откакто съветската войска откри надзор над Запорожката АЕЦ, считана за най-голямата в Европа.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1684
,,Крайно време е Европа към този момент да се разсъни! Най-голямата атомна централа в Европа гори, нуклеарните мощности се изключват в момента``, сигнализира Зеленски в формалния си профил в Телеграм.

По думите му съветските танкове са снабдени с термокамери, с цел да знаят бойците къде да стрелят и по този начин " те се подготвяха за това ", след което напомни за повредата в Чернобил през 1986 година и настъпилите последици за целия свят.

Русия желае да повтори случая (от Чернобил) и ще го направи, единствено че в този момент ще бъде 6 пъти по-лошо, предизвести Зеленски, представен от 20minutos.

,,Европейци, апелирам ви, събудете политиците от съня им! Руснаците пускат бомби наоколо до нуклеарните централи на Украйна и една от тях е в Запорожие``, моли още веднъж президентът.

Директорът на Запорожката АЕЦ Игор Мурашов заяви посредством Телеграм, че сигурността на централата е компрометирана.

Правим всичко, каквото можем, само че пожарите не стопират! Пожарникарите не могат да стигнат до тях. Опасността е огромна, борбите не престават. Реакторите остават в заплаха, съобщи Мурашов.

Зеленски уточни, че към този момент е провел разговори с президента на Съединени американски щати Джо Байдън, ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел, немският канцлер Олаф Шолц, английския министър председател Борис Джонсън, както и с генералния шеф на Международната организация по нуклеарна сила Рафаел Гроси.

Ако настъпи детонация, това ще бъде краят на всичко, краят на Европа. Не допускайте Европа да загине от нуклеарна злополука, моли Зеленски и още един път изиска " незабавни дейности " от европейските политици.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР